vrijdag 31 oktober 2008

ruilen?

't is vandaag top 100 van de rockmuziek...en aangezien ons mama een beetje een rockfan is, loeit die muziek hier keihard door ons huis... af en toe komt ze zo wa zot doen boven mijn bed en boven mijn wipper... met haar hoofd zo gek heen en weer, meebrullend met de muziek.... volgens mij heeft die ze nie allemaal zenne!!!! Zou ik die nog kunnen omruilen voor een normaler exemplaar?

Vanavond mannenavond!!!!

Vanavond is het big party... 't is mannenavond!!!
Ons mama is op haar lappen, ze gaat de bloemetjes buitenzetten met de mensen van haar werk - ik, met mijn papa hebben het gat vrij... dit betekent, Duvelke voor de papa, flink fleske pap voor mij, samen voor TV zitten, op papa's schoot en lekker lang opblijven...wooeeehoooeeee.....Feeeestttje bouwen!!!!

Met papa in het grote bad

Deze week heb ik in het grote bad gemogen, samen met mijn papa !!!
Mijn kleine badje wordt al een beetje te klein voor mij, ik vind het superplezant om mijn benen uit te strekken, en mij af te duwen tegen de kant, maar dat lukt niet meer in dat kleine badje, telkens is het "boink" met mijn hoofd tegen de rand ;-(
Maar met papa in het grote bad was het super !!!! Meters heb ik gezwommen, van voor naar achter, opzij, en geen rand te bespeuren hé... spartelen dat ik gedaan heb!
'k mocht van papa z'n buik ritsen in het water... cool!

zaterdag 25 oktober 2008

'k heb er iets op gevonden !!!

Iedereen vertelt en vertelt maar tegen mij, soms versta ik er geen snars van! 'k heb er iets op gevonden... ik babbel gewoon terug... zalig om met ons mama te babbelen, en pas op hé, ze leert vlug bij! Als ik AAAAA zeg, antwoordt ze gegarandeerd met AAAAAA.... en gggggrrrr kan ze ook al goed! verder hebben we het over ttttsssss, llllleeeeeiiiii, eeeeeiiiiii,...soms heb ik den indruk da ze wa snel leert, ze zegt alles dan na elkaar... de sloeber... daar sta ik wel serieus van te kijken zenne, maar vind da best wel grappig... die mama toch ;-)
Heb jullie al verteld van mijn paardjes? Ik heb paardjes boven mijn wieg hangen, en die dansen door de lucht, ze draaien rondjes, maken muziek... ooooohhhh, ik vind da echt wel tof dat die da doen voor mij zenne! En hoe meer ik tegen ze babbel, hoe meer ze ronddraaien... (of zou da aan mij liggen?)

maandag 20 oktober 2008

Eerste keer weg van mama

vrijdag heeft mama mij voor de eerste keer achtergelaten bij oma, mama moest naar haar werk voor papa z'n hangaar...
we zijn bij oma gereden, mama heeft me nog wat eten gegeven, en daarna mocht ik in oma's armpjes effekes wa rusten,...mmmm mijn oma, ook een zotte doos hoor, ze vertelt en vertelt tegen mij, we gingen samen dingen doen zoals eten maken, patatjes schillen...ja! allemaal nie simpel hoor, maar voor ik het goed besefte was mama weg...ze keek wel een beetje verdrietig, maar ze heeft niet geweend, flink hé van mijn mama!
'k heb bij oma dan maar wat geslapen, want ik was zooooo moe van naar de verhaaltjes te luisteren...toen ik wakker werd was mama nog niet terug... toen begon ik wel een beetje verdrietig te worden! daar gaat mijn vieruurtje ;-(
Mijn lieve oma heeft me dan wat getroost door een beetje vlierbessensiroop aan mijn tutje te doen....mmmmm, lekker, ik wil nog van da !
Maar toen kwam mama....ah, mijn liefste mama... ze had me gemist, en ik haar ook een heel klein beetje, maar ik ben een stoere jongen hé, ik laat da nie zien!

zondag 12 oktober 2008

Mijn eerste feestje was superleuk!!!

Hondeweer was het buiten, maar binnen was het leuk! 'k heb mij zo lang mogelijk proberen wakker houden, om allemaal de mensen te zien, maar 'k kon op den duur nie meer, die bleven maar komen... 't was echt fijn, papa was zo fier als een pauw, en mama stond te pronken met mij!
Zoveel cadeautjes dat ik gekregen heb ! BEDANKT iedereen !
'k heb de kindjes zien spelen op het springkasteel en op de trampoline, later als ik groot ben wil ik ook zo zotte toeren uithalen !
Hopelijk komen er nog zo van die leuke feestjes, 'k vond het echt plezant !

zondag 5 oktober 2008

't is zover

Vandaag : mijn feestje! Joepie, 'k ben al fris gewassen, nog effekes rusten, en dan mag ik iedereen verwelkomen! Spannend!
'k laat jullie wel weten hoe het was...