maandag 29 september 2008

handjes en voetjes

Ik ben al wa beter hé, mijn maagje doet niet meer zoveel pijn, 'k heb al tijd om op verkenning te gaan, mijn handen zijn gewoon fantastisch, raar zenne, er staan zo 5 van die voelsprietjes aan, mama zegt daar 'vingertjes' tegen, die gaan open en toe, en zijn heel lekker in mijn mond, mama lacht altijd als ik mijn middenvinger opsteek, 'k moet haar nog eens vragen waarom...
Soms zet mama zo een speelgoedje boven mijn hoofd, en als ik dan heel hard mijn best doe, dan kan ik het vogeltje raken, en dan begint alles boven mijn hoofd te bewegen... hilarisch !!!
Van mijn voeten moeten ze afblijven hé, zo kriebelen dat dat doet!! Wel handige hulpmiddeltjes om mee te spartelen, in mijn bad, of als ik mij boos maak omdat mama te lang wacht met mijn melkje, of als ik wa pijn heb!

Allé, mama en papa, bedankt van de handjes en de voetjes hé!

zaterdag 27 september 2008

goed en slecht nieuws

We hebben wa goed en slecht nieuws... 'k zal eerst beginnen met het goeie, we zijn donderdag bij de kinderarts geweest : ik ben hardstikke flink gegroeid, ik meet al 61 cm, en weeg al 5,510 gr,
rare madam hoor die dokter, moest in mijn blootje op de weegschaal, die weet zeker nie hoe koud dat dat is, 'k heb haar eens goed vastgepakt bij haar kettingske en eens stevig in haar oor gebruld !!!
Dan moest ze nog in mijn keel en oortjes kijken, om te zien of enkel mijn neusje ziek was of de rest ook allemaal, gelukkig is het alleen mijn neusje...nu moet mama zo van die vieze drupjes in mijn neusje doen, bah, nie lekker ze!
...nu 't slechte nieuws, ik wou héééél snel hééééél groot en sterk worden, en daarom heb ik héééél veel gedronken bij de mama, maar mijn maagje is nog niet groot genoeg, en al die melk kon er niet in, dus gaf ik geregeld wat terug, maar na een tijdje begon dat echt wel pijn te doen, de dokter zegt dat ik reflux heb, mama moet me nu wat medicijntjes geven, en hopelijk is het na het weekend beter, zodat ik niet meer zo veel pijn heb...ik brul het soms uit!!!
Gelukkig is er nog mijn mama en mijn papa, die me een stevige knuffel geven wanneer ik het moeilijk heb!

donderdag 25 september 2008

mijn feestje

binnenkort is het mijn feestje, heeft mama mij verteld, 'k kijk er al naar uit om allemaal die mensen te ontmoeten... mama en papa zijn al druk in de weer om alles in orde te hebben, mama heeft al serieus wa boodschappen gedaan, en ik hoor haar altijd maar bezig over lekkere dingen, rijstpap, chocomousse, taart.... mmmmm, zou ik daar ook allemaal mogen van proeven?

vrijdag 19 september 2008

Hallo iedereen,
Mijn naam is Tibe Coppieters, en ik ben geboren op 08/08/2008...
aangezien mijn mama en papa iedereen wat op de hoogte willen houden hebben ze een blogje voor mij gemaakt...

Veel plezier ermee!