maandag 3 augustus 2009

vakantie

'k heb net een leuke vakantie achter de rug... eerst een weekje mama en papa helemaal alleen voor mij, samen naar Brugge getrokken en bij tante Emmy en Kris... tof dat ze zoveel bij mij waren, en toen hebben we héééééééél lang gereden, en uiteindelijk kwamen we in een nieuw huisje terecht, Rune was er ook, en Giel, en nog een klein baby'tje Milan... allemaal woonde ze in hetzelfde huis als ik... maar er was zoveel te beleven dat ik niet wou slapen... 'k wou alles van de eerste tot de laatste moment meemaken... zelfs 's nachts, maar ze konden precies allemaal niet zo lang opblijven als ik...pfff de mietjes!!!!
na 3 dagen met hen opgetrokken en gespeeld te hebben, en het dierenpark bezocht te hebben, zijn we nog verder gereden... richting Duitsland zei ons mama... mama maar rijden, en papa moest de kaart lezen... tot hij ziek werd in de auto... aiaiai... papa had geen bavetje aan, maar er kwam vanalles uit zijn mondje... 'k denk dat ik da niet moet proberen zenne!!!!
Weeral een nieuw huisje, maar dit keer voor mij alleen... héérlijk, 'k kon kruipen waar ik wou, 'k had een tafel waar ik kon ronddansen, we gingen gaan zwemmen, 'k heb met den auto in het andere dierenpark mogen rijden... ja, 't was echt wel tof... ze deden allemaal leuke dingen met mij, en waren constant met me bezig... 'k vind vakantie echt wel iets voor mij, waarom kan dat niet altijd zo zijn?... maar na 'k weetnie hoeveel dagen zijn we terug naar huis gereden...eerst nog even gestopt in Luxemburg voor met de step te gaan rijden en daarna terug in de auto... zo lang, dat ik mijn oogjes maar heb dichtgedaan, want mijn tandjes deden mij ook pijn, 'k heb zo 2 van die stomme hoektanden die verschrikkelijk veel pijn doen... hoeveel tanden moeten er nog komen... 'k heb er toch al genoeg!!!
terug thuis was ik ZZZZOOOOO blij, eindelijk mijnen tractor terug, 'k dacht dat ik hem nooit meer ging zien, en mijn kamertje met mijn beestjes... 'k heb ze één voor één een aaaaitje gegeven, 'k was bang dat ik ze nooooiiit meer ging zien... maar gelukkig, ze waren er nog allemaal...
Toen papa verjaarde fluisterde mama me iets in m'n oor, ze zei dat ik voor papa alleen moest lopen... och als het dat maar is, je moet het maar vragen hé!... en speciaal voor mijne papa ben ik op zijne verjaardag beginnen stappen... leuk zenne, mijn armen in de lucht en van bij mama naar papa, en terug bij mama, en naar oma, en naar de andere oma en naar opa..... jjjjiiiiihhhhhaaaa, iedereen pakt mij en zwiert mij in de lucht, ze zijn allemaal zo fier precies... gekke mensen!!!
Maar 't is wel leuk zo stappen, nu kan ik echt wel zelf gaan naar waar ik wil... af en toe val ik nog eens pardoes op mijn poep, chance dat ik dan een malse pamper aan heb... 'k heb me al dikwijls afgevraagd waarom ze mij dat altijd aandoen, maar nu weet ik het, das een bumper voor als ge op uw poep valt!!!
Gisteren ben ik nog naar de Lokerse Feesten geweest, ah ja, 'k kan nu stappen dus ben ik een grote jongen, en 'k heb op het molentje gezeten van de grote jongens... in een vliegtuigje.... super!!!! 't ging naar boven en naar beneden, 't draaide rond, 't maakte lawaai...echt iets voor mij!!!!!
Maar vanmorgen was het schone leven weer voorbij, mama en papa moesten gaan werken.... en ik moest terug naar de creche :-(... dikke tranen gelaten, maar niet zo heel lang, 'k moest daar ook alles eens verkennen al wandelend hé, en 'k heb gedanst... ja, 'k kijk al een heel klein beetje uit naar de volgende vakantie, maar 't zal nog effekes duren... jammer, 't was fijn!